Свинина у горщиках
- Свинина 1 кг
- Картопля 2 кг
- Морква 3 шт.
- Масло вершкове 100 г
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Соєвий соус 6 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Спеції
М'ясо помити, обрізати жили, видалити кісткові тріски, нарізати на середні шматочки.
Обсмажити свинину на сильному вогні до утворення золотистої скоринки. Якщо свинина пісна, додати соняшникову олію.
Моркву і картоплю очистити і порізати кубиками.
Підготувати горщики для закладки інгредієнтів.
Заповнити горщики на 2/3 овочами, посолити і приправити спеціями, у кожен горщик додати по 50 мл води.
Покласти м'ясо, додати по ложці соєвого соусу, накрити кришкою і поставити у розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.
Перед подачею на стіл додати по шматочку вершкового масла.
Рецепты вкусных блюд: немецкая кухня рецепты с фото. Мультиварка Philips.
Шашлык из куриных сердец рецепт с фотоВкусные быстрые и простые Рецепты шашлыков
Рецепты Приготовления - тайская кухня рецепты салатов. Готовим со вкусом.
Рецепты с фото - рецепты с мидиями с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter