Свинина у глазурі
- Свинина 1.5 кг
- Лимон 1 шт.
- Вино червоне 150 г
- Перець чилі (червоний) 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Олія оливкова 1 ч.л.
- Джем 1 ст.л.
- Соєвий соус 4 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Мед 3 ст.л.
Замаринувати м'ясо: півлимона нарізати, 2 ст. ложки кетчупу, 1 ст. ложка гірчиці, 1 помідор (нарізати), 1/2 чилі, 1 ч. л. солі, 1 ч. л. чорного перцю, 150 грам червоного столового вина.
Поставити у холодильник на 2-3 години.
Мариноване м'ясо з усім вмістом висипати у каструлю, на дні якої трохи соняшникової олії, злегка обсмажити і налити 1 літр води, тушкувати протягом 40-50 хвилин.
Соус: 2 ст. ложки меду, 1 ст. ложка джему, 3-4 ст. ложки соєвого соусу, 1/2 чайної ложки солі і чорного перцю і 1 чайна ложка оливкової олії.
Усе добре перемішати, додати мед або соєвий соус та спеції.
Розігріти духовку до 200 градусів. Відправити у якій-небудь ємності м'ясо, полите 2-3 ложками соусу. Поливати м'ясо 2-3 ложками соусу потрібно кожні 10 хв, м'ясо повинно пробути у духовці 50 хв.
Рождественская выпечка рецептыПраздничные подборки рецептов
Салаты с редькой рецепты с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Украинский борщ рецепт тут
Фетучини в домашних условиях: пирог песочный с яблоками. Как испечь дома хлеб на закваске.
Рецепты приготовление канапе. Искусство приготовления канапе.
Французский салат красоты рецепт. Рецепт французского салата.
Рецепты салат морепродукты. Рецепты салатов из морепродуктов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter