Свинина у фритюрі

ДРУГІ СТРАВИ
1005 Свинина у фритюрі
Фото - Свинина у фритюрі
інгредієнти:
  • Свинина (пісна) 300 г
  • Вино рисове 4 ст.л.
  • Сіль
  • Соєвий соус 4 ст.л.
  • Крохмаль 5 ст.л.
  • Білок яєчний 2 шт.
  • Олія кукурудзяна (арахісова)
  • Часник 2 зуб.
  • Цибуля зелена 2 шт.
  • Бульйон 250 мл
  • Оцет

Свинину нарізати тонкими скибочками, злегка відбити.

2 ст. л. рисового вина, 2 ст. л. соєвого соусу, сіль, 4 ст. л. крохмалю і білок змішати, добре перемішати з м'ясом. Залишити настоюватися мінімум на 1 годину.

Олію розігріти у фритюрниці, м'ясо обсмажити до золотаво-коричневого кольору. Вийняти і дати стекти олії.

Для соусу дрібно нарізати часник і цибулю, протушкувати. Додати і розігріти бульйон, 2 ст. л. рисового вина, 2 ст. л. соєвого соусу, сіль і оцет. Додати разведeну у воді 1 ч. л. крохмалю і згустити соус. Шматочки м'яса занурити в соус, щоб вони ним покрилися. Вийняти і подавати з китайською яєчною вермішеллю або рисом.

Торт кукла рецепт с фотоТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

Как приготовить вкусный шашлык - украинская выпечка рецепты с фото. Рецепты с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter