Свинина у фритюрі
- Свинина (пісна) 300 г
- Вино рисове 4 ст.л.
- Сіль
- Соєвий соус 4 ст.л.
- Крохмаль 5 ст.л.
- Білок яєчний 2 шт.
- Олія кукурудзяна (арахісова)
- Часник 2 зуб.
- Цибуля зелена 2 шт.
- Бульйон 250 мл
- Оцет
Свинину нарізати тонкими скибочками, злегка відбити.
2 ст. л. рисового вина, 2 ст. л. соєвого соусу, сіль, 4 ст. л. крохмалю і білок змішати, добре перемішати з м'ясом. Залишити настоюватися мінімум на 1 годину.
Олію розігріти у фритюрниці, м'ясо обсмажити до золотаво-коричневого кольору. Вийняти і дати стекти олії.
Для соусу дрібно нарізати часник і цибулю, протушкувати. Додати і розігріти бульйон, 2 ст. л. рисового вина, 2 ст. л. соєвого соусу, сіль і оцет. Додати разведeну у воді 1 ч. л. крохмалю і згустити соус. Шматочки м'яса занурити в соус, щоб вони ним покрилися. Вийняти і подавати з китайською яєчною вермішеллю або рисом.
Торт кукла рецепт с фотоТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Как приготовить вкусный шашлык - украинская выпечка рецепты с фото. Рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter