Свинина тушкована зі сливами та яблуками

ДРУГІ СТРАВИ
942 Свинина тушкована зі сливами та яблуками
Фото - Свинина тушкована зі сливами та яблуками
інгредієнти:
  • Свинина (не жирна вирізка) 700 г
  • Слива (свіжа) 15 шт.
  • Яблуко 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Перець болгарський 2 шт.
  • Перець чилі
  • Імбир
  • Оцет яблучний 3 ст.л.
  • Олія рослинна 4 ст.л.
  • Сіль, перець

Свинина тушкована зі сливами та яблуками інгредієнти Свинину нарізати шматочками, приблизно, 5смх3смх5-8мм, і замаринувати у яблучному оцті з олією. Додати чорний перець і сіль. Залишити у маринаді години на дві, можна і більше.

Свинина тушкована зі сливами та яблуками фото Свинина тушкована зі сливами та яблуками

Свинина тушкована зі сливами та яблуками Свинина Свинина тушкована зі сливами та яблуками Слива

Цибулю нарізати півкільцями і злегка обсмажити. Додати м'ясо і маринад, нарізані скибочками яблука та сливи, закрити кришкою, тушкувати на повільному вогні хвилин 20, періодично помішуючи. Фрукти дадуть сік.

Потім додати перець болгарський, нарізаний соломкою і перець чилі + тертий імбир (1 см).

Тушкувати до готовності ще хвилин 15-20.

Свинина тушкована зі сливами та яблуками Яблуко На гарнір можна подати відварений рис. 

 

рецепт творожные пончики

Салат з селери куркиМясных, фруктовых и экзотических салатов

Готовим со вкусом: кулинарные рецепты с пошаговым описанием. Кулинарные рецепты.

пасха рецепты окраски яиц

Кулинарный сайт готовим дома руКулинарно-домашний сайт

Эспрессо капучино бар обороты компании. Кофевaркa эспрессо.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter