Свинина тушкована зі сливами та яблуками
- Свинина (не жирна вирізка) 700 г
- Слива (свіжа) 15 шт.
- Яблуко 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Перець чилі
- Імбир
- Оцет яблучний 3 ст.л.
- Олія рослинна 4 ст.л.
- Сіль, перець
Свинину нарізати шматочками, приблизно, 5смх3смх5-8мм, і замаринувати у яблучному оцті з олією. Додати чорний перець і сіль. Залишити у маринаді години на дві, можна і більше.
Цибулю нарізати півкільцями і злегка обсмажити. Додати м'ясо і маринад, нарізані скибочками яблука та сливи, закрити кришкою, тушкувати на повільному вогні хвилин 20, періодично помішуючи. Фрукти дадуть сік.
Потім додати перець болгарський, нарізаний соломкою і перець чилі + тертий імбир (1 см).
Тушкувати до готовності ще хвилин 15-20.
На гарнір можна подати відварений рис.
Салат з селери куркиМясных, фруктовых и экзотических салатов
Готовим со вкусом: кулинарные рецепты с пошаговым описанием. Кулинарные рецепты.
Кулинарный сайт готовим дома руКулинарно-домашний сайт
Эспрессо капучино бар обороты компании. Кофевaркa эспрессо.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter