Свинина, тушкована з редькою й цибулею
- Свинина 1 кг
- Цибуля ріпчаста 1 кг
- Редька (велика) 1 шт.
- Горіхи волоські 100 г
- Спеції (сіль, перець)
- Олія соняшникова 100 г
Дрібно нарізати м'ясо і тушкувати його на сковороді в олії разом з цибулею і натертою на крупній тертці редькою 15 хвилин. Додати горіхи, сіль, перець і все перемішати.
М'ясо та овочі дадуть сік, після цього все перекласти в горщики. І притиснути ложкою.
Поставити в духовку, закрити кришками і тушкувати 40 хвилин при температурі 235 градусів.
Шоколадный пудинг рецепт с какао для малышаСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет
Праздничные новогодние рецепты блюд. Праздничные новогодние рецепты приготовления блюд.
Плов рецепт приготовления со свининой видеоПлов В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты приготовления шубыУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепты на праздничный стол: новогодний кекс рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter