Свинина, тушкована по-червоному

ДРУГІ СТРАВИ
599 Свинина, тушкована по-червоному
Фото - Свинина, тушкована по-червоному
інгредієнти:
  • Грудка свиняча 500 г
  • Олія арахісова 2 ст.л.
  • Соєвий соус (лайт) 2 ст.л.
  • Вино (шаосинське, сухе) 1 ст.л.
  • Імбир (корінь)
  • Бадьян 2 шт.
  • Перець чилі (сушений) 2 шт.
  • Кориця (паличка) 2 шт.
  • Цукор 2 ст.л.
  • Сіль

У каструлі відповідного об'єму закип'ятити воду з тим розрахунком, щоб туди ще вмістилася свинина. Додати свинину, дочекатися, коли вода знову закипить і залишити на 5-7 хвилин. Вийняти свинину і охолодити. Нарізати невеликими шматочками зі стороною приблизно 2,5 см.

 

У широку посудину із товстим дном налити олію, насипати цукор і поставити на вогонь. Коли нагрівається посудина, цукор помішувати. Довести цукор до насичено коричневого кольору і додати м'ясо.

Збільшити вогонь і обсмажити трохи, щоб шматочки покрилися рівномірною карамельною «засмагою». Додати вино.

Долити у свинину окріп так, щоб практично покрив м'ясо. Імбир, завбільшки з великий палець, укинути цілим, додати бадьян, корицю, розрізану навпіл, чилі покласти цілим, додати соєвий соус. Довести все до кипіння і зменшити вогонь. Тушкувати так, щоб булькало, але не кипіло, хвилин 45.

Свинина повинна стати прозорою, темно-червоною. Збільшити вогонь і випарити соус до густого стану, якщо він ще не став таким.

Подавати, посипавши зеленою цибулею. На гарнір рис.

 

 

Правильне харчування на тижденьправильне харчування

Кулинарные рецепты от Tramontina: лазанья рецепт высоцкая. Проверенные рецепты запеканок.

recepti.biz.uaкурчата фото

Говяжья печень рецепты. Куриная печень рецепты.

Невероятно вкусные рецепты блюд - чанахи рецепт. Рецепты грузинской кухни.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter