Свинина, тушкована по-червоному
- Грудка свиняча 500 г
- Олія арахісова 2 ст.л.
- Соєвий соус (лайт) 2 ст.л.
- Вино (шаосинське, сухе) 1 ст.л.
- Імбир (корінь)
- Бадьян 2 шт.
- Перець чилі (сушений) 2 шт.
- Кориця (паличка) 2 шт.
- Цукор 2 ст.л.
- Сіль
У каструлі відповідного об'єму закип'ятити воду з тим розрахунком, щоб туди ще вмістилася свинина. Додати свинину, дочекатися, коли вода знову закипить і залишити на 5-7 хвилин. Вийняти свинину і охолодити. Нарізати невеликими шматочками зі стороною приблизно 2,5 см.
У широку посудину із товстим дном налити олію, насипати цукор і поставити на вогонь. Коли нагрівається посудина, цукор помішувати. Довести цукор до насичено коричневого кольору і додати м'ясо.
Збільшити вогонь і обсмажити трохи, щоб шматочки покрилися рівномірною карамельною «засмагою». Додати вино.
Долити у свинину окріп так, щоб практично покрив м'ясо. Імбир, завбільшки з великий палець, укинути цілим, додати бадьян, корицю, розрізану навпіл, чилі покласти цілим, додати соєвий соус. Довести все до кипіння і зменшити вогонь. Тушкувати так, щоб булькало, але не кипіло, хвилин 45.
Свинина повинна стати прозорою, темно-червоною. Збільшити вогонь і випарити соус до густого стану, якщо він ще не став таким.
Подавати, посипавши зеленою цибулею. На гарнір рис.
Правильне харчування на тижденьправильне харчування
Кулинарные рецепты от Tramontina: лазанья рецепт высоцкая. Проверенные рецепты запеканок.
recepti.biz.uaкурчата фото
Говяжья печень рецепты. Куриная печень рецепты.
Невероятно вкусные рецепты блюд - чанахи рецепт. Рецепты грузинской кухни.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter