Свинина, тушкована із картоплею
	
					918				
		 
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			 
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			 
		
				
				
				
				
		
інгредієнти:
- Грудка 400 г
- Картопля 800 г
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Горіхи
- Томатна паста
- Аджика
- Кріп
- Петрушка
- Перець мелений
- Лавровий лист 1 шт.
- Сіль
 
 
 
 
Нарізати грудку на шматочки і злегка обсмажити на сковороді.
Додати крупно нарізану цибулю і продовжити смажити, додати горіхи і столову ложку томатної пасти, аджику, різаний кріп із петрушкою.
Нарізати крупно картоплю, покласти у велику каструлю і налити трохи води, нехай вариться.
Укласти засмажку в каструлю, зменшити вогонь і тушкувати. Наприкінці додати лавровий листок, вимкнути вогонь і подати прикрасивши зеленню та маринованими корнішонами, з картоплею.
www.recepti.biz.uaТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Майонез творожныйРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі		
	
