Свинина, тушкована із капустою
- Свинина 500 г
- Капуста білоголова 1 кг
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Печериці (свіжі) 300 г
- Олія рослинна
- Перець чорний (мелений)
- Зелень (кріп, петрушка)
- Лавровий лист 2 шт.
- Кубик бульйонний 1 шт.
- Сіль
Свинину (реберця) нарізати не дуже дрібно і обсмажити на сковороді до рум'яної скоринки, посолити і поперчити, викласти у сотейник.
Очистити моркву і цибулю, моркву натерти на крупній тертці, цибулю нарізати півкільцями, підсмажити на сковороді, додати нарізані (можна заморожені) печериці і смажити, помішуючи, хвилин 10. Покласти томатну пасту, залити бульйоном із кубика і тушкувати 5 хвилин.
Нашаткувати капусту, посолити і злегка прим'яти, викласти на м'ясо. На капусту зверху вилити готову томатну заливку, покласти лавровий лист, посолити і поперчити, накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 60 хвилин.
Додати нарізану зелень, перемішати і під кришкою довести до готовності.
Подавати із картопляним пюре.
Салат вкуснятина с черносливом рецепт с фотоКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт торта бисквит с фруктами.
Зачем Вам есть одну капусту - рецепты капусты пелюстки. Семена почтой, в том числе редкие.
вкусные торты на день рождения рецепты
Продукты в магазине Утконос - салат из моря продуктов. Водяные форсунки.
Скороварки для приготовления каши - пляцки рецепти фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
recepti.biz Праздничная компания
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter