Свинина, тушкована із капустою

ДРУГІ СТРАВИ
598 Свинина, тушкована із капустою
Фото - Свинина, тушкована із капустою
інгредієнти:
  • Свинина 500 г
  • Капуста білоголова 1 кг
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Томатна паста 2 ст.л.
  • Печериці (свіжі) 300 г
  • Олія рослинна
  • Перець чорний (мелений)
  • Зелень (кріп, петрушка)
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Кубик бульйонний 1 шт.
  • Сіль

Свинину (реберця) нарізати не дуже дрібно і обсмажити на сковороді до рум'яної скоринки, посолити і поперчити, викласти у сотейник.

Очистити моркву і цибулю, моркву натерти на крупній тертці, цибулю нарізати півкільцями, підсмажити на сковороді, додати нарізані (можна заморожені) печериці і смажити, помішуючи, хвилин 10. Покласти томатну пасту, залити бульйоном із кубика і тушкувати 5 хвилин.

Нашаткувати капусту, посолити і злегка прим'яти, викласти на м'ясо. На капусту зверху вилити готову томатну заливку, покласти лавровий лист, посолити і поперчити, накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 60 хвилин.

Додати нарізану зелень, перемішати і під кришкою довести до готовності.

Подавати із картопляним пюре. 

 

Салат вкуснятина с черносливом рецепт с фотоКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт торта бисквит с фруктами.

Зачем Вам есть одну капусту - рецепты капусты пелюстки. Семена почтой, в том числе редкие.

вкусные торты на день рождения рецепты

Продукты в магазине Утконос - салат из моря продуктов. Водяные форсунки.

Скороварки для приготовления каши - пляцки рецепти фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.

recepti.biz Праздничная компания