Свинина, тушкована із чорносливом та яблуками
- Свинина 1 кг
- Олія рослинна
- Чорнослив 250 г
- Яблуко (кисле) 2 шт.
- Цибуля ріпчаста
- Спеції
- Сіль
Свинину нарізати шматочками. Чорнослив замочити у теплій воді на 30 хвилин. Потім воду злити, чорнослив розрізати навпіл. Нарізати яблука тонкими часточками. На сковорідці обсмажити м'ясо із ріпчастою цибулею і викласти всe у каструлю. Викласти чорнослив і яблука (не відразу, м'ясо трохи протушкувати, хвилин 20). Посолити і додати спеції. Тушкувати хвилин 30.
Кулинарные рецепты первые блюда. Рецепты первых вторых блюд турецкой кухни.
ЗдесьМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты без выпечкиКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Слоеный Рыбный салат. Вкусные Рыбные салаты.
ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Салат из консервированых шампиньонов с картошкой тут
Рецепты заварного кремаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Званый ужин кулинарное шоу сайт. Сайт программы кулинарный поеденок.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter