Свинина, тушкована із чорносливом та яблуками

ДРУГІ СТРАВИ
692 Свинина, тушкована із чорносливом та яблуками
Фото - Свинина, тушкована із чорносливом та яблуками
інгредієнти:
  • Свинина 1 кг
  • Олія рослинна
  • Чорнослив 250 г
  • Яблуко (кисле) 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста
  • Спеції
  • Сіль

Свинина, тушкована з чорносливом та яблуками інгредієнти

Свинина, тушкована з чорносливом та яблуками

фото Свинина, тушкована з чорносливом та яблуками

Свинину нарізати шматочками. Чорнослив замочити у теплій воді на 30 хвилин. Потім воду злити, чорнослив розрізати навпіл. Нарізати яблука тонкими часточками. На сковорідці обсмажити м'ясо із ріпчастою цибулею і викласти всe у каструлю. Викласти чорнослив і яблука (не відразу, м'ясо трохи протушкувати, хвилин 20). Посолити і додати спеції. Тушкувати хвилин 30.

Кулинарные рецепты первые блюда. Рецепты первых вторых блюд турецкой кухни.

ЗдесьМясных, фруктовых и экзотических салатов

Рецепты без выпечкиКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Слоеный Рыбный салат. Вкусные Рыбные салаты.

ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Салат из консервированых шампиньонов с картошкой тут

Рецепты заварного кремаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

Званый ужин кулинарное шоу сайт. Сайт программы кулинарный поеденок.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter