Свинина, тушкована із булгур
- Свинина (шийка) 1.2 кг
- Булгур (рис) 250 г
- Квасоля (консервована) 2 бан.
- Морква 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сік томатний (паста) 0.5 скл.
- Сметана 3 ст.л.
Свинячу шийку нарізати досить великими шматками. Нарізати моркву. Дрібно порізану цибулю спасерувати на сковорідці. Покласти все у качатницю.
Додати квасолю з банки, засипати булгур.
Залити водою, щоб вона закрила інгредієнти. Додати томатний сік (томатну пасту), 1/2 ч. л. цукру, сіль та спеції. Закрити кришку і поставити качатницю у духовку на 2 години (200 градусів).
Через півтори години додати декілька ложок сметани і залишити у духовці ще на 30-40 хвилин. Якщо через півгодини вода ще не вбереться, зняти кришку і тушкувати ще хвилин 10-15.
Консервы тм Tushe: украинская кухня доставка. Рецепт: Борщ.
Пицца начинки recepti.biz.ua
Салат радичио рецептыКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Как испечь дома хлеб на закваске - пирог песочный с яблоками. Фетучини в домашних условиях.
Шкафы от производителя недорого: рецепты американской кухни с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
recepti.biz.ua рецепты эксклюзивных тортов без выпечки
Как приготовить вкусный шашлык - рецепты приготовления блюд в микроволновке. Мультиварка Philips.
Осетинские пироги на заказ - салат черепаха рецепт с фото. Мультиварка Philips.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter