Свинина, тушкована із булгур

ДРУГІ СТРАВИ
695 Свинина, тушкована із булгур
Фото - Свинина, тушкована із булгур
інгредієнти:
  • Свинина (шийка) 1.2 кг
  • Булгур (рис) 250 г
  • Квасоля (консервована) 2 бан.
  • Морква 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Сік томатний (паста) 0.5 скл.
  • Сметана 3 ст.л.

Свинина, тушкована з булгур інгредієнти Свинячу шийку нарізати досить великими шматками. Нарізати моркву. Дрібно порізану цибулю спасерувати на сковорідці. Покласти все у качатницю.

Свинина, тушкована з булгур Додати квасолю з банки, засипати булгур. 

Залити водою, щоб вона закрила інгредієнти. Додати томатний сік (томатну пасту), 1/2 ч. л. цукру, сіль та спеції. Закрити кришку і поставити качатницю у духовку на 2 години (200 градусів).

 

фото Свинина, тушкована з булгур Через півтори години додати декілька ложок сметани і залишити у духовці ще на 30-40 хвилин. Якщо через півгодини вода ще не вбереться, зняти кришку і тушкувати ще хвилин 10-15.

Свинина, тушкована з булгур Свинина

 

Консервы тм Tushe: украинская кухня доставка. Рецепт: Борщ.

Пицца начинки recepti.biz.ua

Салат радичио рецептыКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов

Как испечь дома хлеб на закваске - пирог песочный с яблоками. Фетучини в домашних условиях.

Шкафы от производителя недорого: рецепты американской кухни с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.

recepti.biz.ua рецепты эксклюзивных тортов без выпечки

Как приготовить вкусный шашлык - рецепты приготовления блюд в микроволновке. Мультиварка Philips.

Осетинские пироги на заказ - салат черепаха рецепт с фото. Мультиварка Philips.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter