Свинина "Солодка гірчиця"
579
інгредієнти:
- Свинина (лопатка) 700 г
- Олія рослинна 4 ст.л.
- Цукор 2.5 ч.л.
- Сік лимонний
- Часник 2 зуб.
- Гірчиця 1 ч.л.
- Сіль, перець
М'ясо нарізати шматочками.
Відбити.
Обсмажити майже до готовності, трохи поперчити.
Зробити соус із гірчиці, лимонного соку, цукру, солі та олії.
Часник нарізати тонкими кружечками.
М'ясо укласти у форму для запікання, виклавши на кожен шматочок м'яса по 2-3 кружечка часнику.
Рівномірно полити соусом.
Поставити у мікрохвильову піч або в духовку.
У мікрохвильовці запікати 5-7 хвилин при повній потужності.
Легкие супы рецепты с фотоМеждународная ассоциация легкой атлетики. Новости легкой атлетики
Рецепты для ужина - салатики рецепты новинки.
Польская кухня рецепты фотоПольское турагентство
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі