Свинина "Смородинова"
- Свинина 1 кг
- Мед 1 ст.л.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Смородина чорна 0.5 скл.
- Часник 3 зуб.
- Сіль
- Перець червоний
- Олія рослинна
Помити м'ясо, обсушити паперовим рушником, натерти сіллю і червоним перцем, змастити олією, укласти на лист і поставити у духовку (210 градусів) на 15 хвилин.
Приготувати маринад.
0,5 скл. чорної смородини розтерти, змішати із медом і соєвим соусом, вичавити 2-3 зубчики часнику.
Дістати м'ясо із духовки і ретельно обмазати маринадом з усіх сторін. Долити у деко 0,5 склянки окропу і відправити знову у духовку приблизно на годину (180 градусів). Періодично поливати м'ясо рідиною із деко.
Можна помити кілька картоплин, відварити у "мундирі" до напівготовності. Потім розрізати навпіл і укласти на деко за 10-15 хвилин до готовності м'яса.
Купить консервы: консервация овощей. Секрет свежих продуктов здесь.
Отзывы о рецепте салата. Китайский салат рецепты.
www.recepti.biz.uaСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter