Свинина, смажена з овочами
- М´ясо (свинина) 250 г
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Цукор 1 ст.л.
- Борошно 1 ст.л.
- Вино сухе біле 1 ст.л.
- Кабачок 300 г
- Помідор 1 шт.
- Зелень 1 пуч.
Приготувати маринад. Змішати у мисці 1 ст. ложку соєвого соусу, увесь цукор і вино. Потім додати борошно, ретельно перемішати.
М'ясо порізати невеликими шматочками упоперек волокон.
Покласти м'ясо у маринад і залишити на 30 хвилин.
Підготувати овочі. Кабачки розрізати навпіл, якщо насіння великі, то їх треба видалити. Порізати невеликими шматочками.
Помідори нарізати часточками.
Обсмажити шматочки свинини на сильному вогні протягом 5 хвилин.
Обережно викласти м'ясо шумівкою на тарілку.
Кабачки і помідори покласти у ту ж сковороду і обсмажити, помішуючи, на сильному вогні 5 хвилин.
Потім до овочів додати м'ясо, перемішати, додати 100 мл гарячої води, 1 ст. ложку соєвого соусу, посолити і тушкувати під кришкою 10 хвилин.
Порізати зелень.
Додати зелень і перемішати.
Холодные закуски: холодные закуски с красной икрой.
Рецепты немецкий суп гуляш. Рецепт супа гуляш.
Французские десерты рецептыТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Кулинарные сайте с фотографиями. Рецепты, кулинарный сайт международных блюд, квас, блинчики, суп.
Салат каперсы. Салат с каперсами.
Рецепты салаты из коктейля морепродуктов. Рецепты салатов морепродукты.
Рецепты Приготовления - новогодние праздничные блюда.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter