Свинина "Січнева"
- Свинина 1 кг
- Огірок солоний 1 шт.
- Зелень (петрушка) 1 пуч.
- Майонез 2 ст.л.
- Гірчиця 1 ст.л.
- Розсіл огірковий 0.5 скл.
- Сир 100 г
- Бринза 100 г
- Помідор 1 шт.
М'ясо нарізати на порції, відбити і посолити.
Обсмажити із двох сторін в олії до напівготовності.
Перекласти на деко.
Змішати майонез, гірчицю, розсіл, січену зелень і дрібно порізаний огірок.
Залити цією сумішшю свинину.
Зверху покласти порізаний часточками помідор.
Відправити у духовку на 20 хвилин при 200 градусах. Потім дістати, посипати тертим сиром і бринзою. Поставити у духовку ще на 15 хвилин.
Рецепт Украинского борща. Рецепт приготовления Украинского борща с галушками.
recepti.biz.uaкуриный рулет
Салаты с заправкой из сметаныМясных, фруктовых и экзотических салатов
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты пляцков с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Доставка готовой еды на неделю - печень рецепт.
Рецепты для гурманов от Лефкадии: салат гурман рецепт фото.
recepti.biz.uaПроизводство майонеза, масла. Производство майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter