Свинина пряна по-китайськи
622
інгредієнти:
- Свинина 1 кг
- Перець чилі сухий 3 шт.
- Мед рідкий 4 ст.л.
- Гвоздика 6 шт.
- Бадьян (зірочки) 2 шт.
- Кориця мелена 1 ч.л.
- Вино сливове 3 ст.л.
- Соєвий соус 3 ст.л.
- Мускатний горіх мелений 0.25 ч.л.
Свинину вимити й обсушити паперовим рушником. Нарізати на шматки товщиною 1 см.
У ступці розтерти гвоздику, чилі і бадьян, додати корицю, мускатний горіх, мед, сливове вино і соєвий соус.
Обваляти шматочки свинини в отриманому маринаді, затягнути посудину плівкою і поставити на годину в холодильник.
Смажити на відкритому грилі або сковороді-гриль по 3-4 хвилини із кожного боку.
ТутМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты вкусных оладьев: оладьи из рыбной икры. Очень вкусные оладьи.
recepti.biz.uaСеть кофеен. Статьи о кофе, рецепты приготовления
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты салатов с креветками с фотографиями. Фотографии салатов.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі