Свинина по-строгановськи
- Свинина (не жирна) 1 кг
- Сметана 2 ст.л.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Борошно 2 ст.л.
- Вода 0.4 л
М'ясо нарізати тонкими шматочками упоперек волокон і злегка відбити з одного боку.
Викласти на розігріту сковороду. Злегка обсмажити до випаровування рідини.
Додати цибулю. Обсмажити з цибулею до злегка золотистого кольору. На окремій сухій сковороді підсушити борошно хвилини 2, помішуючи, на середньому вогні.
Соус. Змішати сметану з томатною пастою, посолити, поперчити і додати воду.
Посипати м'ясо з цибулею підсушеним борошном, добре перемішати, додати соус і, помішуючи, прокип'ятити.
Рецепт настоящего Украинского борща. Борщ Украинский рецепт с картинкам и.
Кухонные столы интернет магазин - страви для святкового столу. Мебель от производителя недорого.
Тыква выращивание - оладьи тыквенные. Муляжи тыквы.
Торт В Мультиварке Рецепты: торты без выпечки рецепты с фото.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт торт наполеон. Осетинские пироги на заказ.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter