Свинина по-степовому
- Свинина (телятина) 700 г
- Картопля 2 шт.
- Яйце куряче 2 шт.
- Борошно пшеничне 3 ст.л.
- Сметана (майонез) 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Зелень свіжа (кріп, зелена цибуля, петрушка)
- Сіль
М'ясо нарізати на відбивні і відбити. Приготувати "шубку" для відбивних: на крупній тертці натерти картоплю, дрібно нарізати цибулю, зелень, натерти часник, все змішати, посолити, поперчити, додати яйця, майонез або сметану (2 ст. л.) і борошно. Все вимішати.
У розпеченій олії обсмажити м'ясо, заховане в "шубку".
Смажити, обережно перевертаючи, до рум'яної скоринки.
Викладаючи відбивні на змащене злегка олією деко, залити сметаною і відправити у розпечену духовку на 5-7 хвилин.
Подавати із салатом - свіжа капуста, огірки, помідори, зелень, лимонний сік, сіль та олія.
Любишь сладости? Помни о фигуре - рождественские рецепты выпечки. Кухонные Принадлежности.
Супер курс Грибы Дома: салаты из жареных грибов.
Все для карамели! Формы и другое - конфеты карамель.
Борщ Украинский рецепт приготовления здесь
ЗдесьРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Мимоза салат рецептПростые рецепты блюд. Кулинарные рецепты на все случаи. Вкусно
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter