Свинина по-сибірськи
852
інгредієнти:
- М´ясо (свинина) 600 г
- Кефір 200 мл
- Аджика 1 ст.л.
- Гірчиця 1 ч.л.
- Картопля 2 шт.
- Крохмаль 1 ст.л.
- Майонез 2 ст.л.
- Яйце 2 шт.
- Сир твердий 100 г
М'ясо нарізати невеликими шматочками. Маринад: 1 склянка кефіру + 1 ст. ложка аджики + 1 ч. ложка гірчиці.
Замочити м'ясо маринадом на 3-4 години, поставити в холодильник, накрити плівкою.
Заливка. Два яйця + 1 ст. л. крохмалю + 2 ст. л. майонезу + терта на дрібній тертці картопля + тертий на дрібній тертці сир.
М'ясо віджати від маринаду. Залити м'ясо і поставити в духовку на 50-60 хвилин.
Подати з овочами і зеленню
Кулинарные рецепты от Tramontina: салат сонечко рецепт.
Праздничные новогодние рецепты приготовления блюд. Рецепты праздничного новогоднего стола.
Приготовление плова в стихах. Рецепт приготовления плов по узбекски.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі