Свинина по-східному
680
інгредієнти:
- Свинина (лопатка) 500 г
- Олія кунжутна 2 ч.л.
- Олія соняшникова 2 ст.л.
- Імбир (свіжий, тертий) 2 ст.л.
- Перець червоний пекучий 1 шт.
- Цибуля зелена 1 пуч.
- Часник 3 зуб.
- Сіль
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Коріандр (свіжий)
- Гриби (білі) 200 г
У сковороду налити олію кунжутну і підсмажити імбир із перцем та грибами. Покласти дрібно нарубану зелену цибулю і часник. За хвилину - листя коріандру і соєвий соус.
На окремій сковороді на олії підсмажити, розрізану на невеликі шматочки свинину, покласти її у соус, накрити кришкою і проварити на повільному вогні 15-20 хвилин.
Подавати із рисовою локшиною.
Новогодний салат с копченой Курицей и интересным соусом recepti.biz.ua
Печень рецептКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты
Рецепты приготовления блюд - приготовление блюд в микроволновке. Блюда В Мультиварке Рецепты.
Рецепты салат мимоза. Рецепт салата мимоза с сырок.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі