Свинина по-римськи
- Свинина (яловичина) 700 г
- Помідор 3 шт.
- Гриби (печериці) 250 г
- Вершки (20%) 200 мл
- Кетчуп 1 ст.л.
- Кмин 1 ч.л.
- Орегано 1 ч.л.
- Шинка (варена) 200 г
- Сир 100 г
- Сіль
- Олія рослинна
М'ясо порізати на великі шматки і обсмажити на олії.
Помідори надрізати і обдати окропом, щоб легко очистилися.
М'ясо викласти у миску, поперчити і посолити.
Половину шинки порізати кубиками й укласти зверху м'яса.
По всій поверхні м'яса укласти очищені та порізані помідори.
Печериці вимити і порізати на половинки, якщо великі, то на 4 частини. Укласти.
Останнім шаром укласти залишену шинку.
Усе полити соусом: вершки змішати з кетчупом і додати сіль, кмин і орегано. Накрити кришкою і тушкувати в духовці 60 хвилин при температурі 220 градусів.
Через 30 хвилин додати тертий сир. Коли приготується, перемішати.
recepti.biz.uaУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Читайте на
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепти холодних закусок з фото.
Рецепт царской пасхи recepti.biz.ua
Мясные салаты с ананасомПроизводство мясной продукции. Мясные консервы
Салат оливье рецепт язык. Найти рецепт салата оливье на английском языке.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter