Свинина по-панськи
994
інгредієнти:
- М´ясо (свинина, куряча грудка) 500 г
- Огірок (солоний) 1 шт.
- Горіхи волоські 2 ст.л.
- Зелень (петрушка, кріп) 1 пуч.
- Часник 2 зуб.
- Майонез (сметана) 3 ст.л.
М'ясо порізати порційними шматками.
Відбити молотком, посолити, поперчити.
Обсмажити із двох боків до напівготовності.
Приготувати соус: дрібно порізати зелень, огірок, додати часник, горіхи.
Додати майонез (сметану), щоб вийшла густа маса.
М'ясо викласти у форму, зверху товстим шаром викласти соус і поставити у духовку при температурі 220 градусів хвилин на 20-30.
Рецепт венгерского супа гуляш тут
Фруктовые десерты рецепты с фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Как готовить Яблочный штрудель. Штрудель-яблочный пирог.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі