Свинина по-панськи

ДРУГІ СТРАВИ
994 Свинина по-панськи
Фото - Свинина по-панськи
інгредієнти:
  • М´ясо (свинина, куряча грудка) 500 г
  • Огірок (солоний) 1 шт.
  • Горіхи волоські 2 ст.л.
  • Зелень (петрушка, кріп) 1 пуч.
  • Часник 2 зуб.
  • Майонез (сметана) 3 ст.л.

Свинина по-панськи інгредієнти М'ясо порізати порційними шматками.

Відбити молотком, посолити, поперчити.

Обсмажити із двох боків до напівготовності.

Свинина по-панськи Приготувати соус: дрібно порізати зелень, огірок, додати часник, горіхи.

Додати майонез (сметану), щоб вийшла густа маса.

фото Свинина по-панськи М'ясо викласти у форму, зверху товстим шаром викласти соус і поставити у духовку при температурі 220 градусів хвилин на 20-30. 

 

 

Рецепт венгерского супа гуляш тут

Фруктовые десерты рецепты с фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

Как готовить Яблочный штрудель. Штрудель-яблочный пирог.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter