Свинина по-літньому
577
інгредієнти:
- Свинина (м´якоть) 500 г
- Перець болгарський (червоний і зелений) 3 шт.
- Помідор 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль, перець
- Сир (твердий) 100 г
- Майонез 1 ст.л.
- Базилік
- Орегано
Нарізати м'ясо, посолити, поперчити, додати трави.
Тушкувати на сковороді.
Нарізати цибулю кільцями і замаринувати в оцті - 0,5 ч. л. і воді, щоб покрило.
Нарізати овочі кільцями.
У форму викласти шар цибулі.
Зверху шар м'яса, потім болгарський перець.
Шар цибулі.
Шар помідорів, зверху змазати майонезом.
Знову шар перцю.
Накрити кришкою і поставити у розігріту духовку. Запікати до готовності м'яса. За 5-7 хв до готовності зняти кришку, присипати сиром і поставити підрум'янитися.
Салаты с буряком и майонезомМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепт салата из лапши и морепродуктов. Рецепты салата из морепродуктов.
Очень вкусные быстрые блины - блины с грибами рецепт с фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі