Свинина по-китайськи із соєвими паростками
- Свинина 300 г
- Паростки (соєві) 200 г
- Перець солодкий 1 шт.
- Цибуля порей 1 шт.
- Гриби (сушені шиітаке) 20 г
- Соєвий соус
- Часник 3 зуб.
- Імбир (мелений) 3 ч.л.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Олія кунжутна 1 ст.л.
- Херес (біле сухе вино) 100 г
- Оцет (рисовий)
- Цукор коричневий 2 ч.л.
- Борошно рисове (кукурудзяне) 1 ч.л.
- Олія рослинна 3 ст.л.
Свинину нарізати невеликими довгастими смужками.
Замаринувати із додаванням подрібненого часнику, імбиру, томатного пюре, соєвого соусу і кунжутної олії (можна на ніч).
За 20 хвилин до початку приготування, замочити гриби у гарячій воді.
Безпосередньо перед початком, воду злити і промити гриби холодною водою.
Помити, очистити і нарізати овочі.
Перець - півкільцями.
Цибулю порей - кільцями.
У добре розігріту сковороду із олією викласти свинину і смажити, постійно помішуючи.
Через 5-7 хвилин додати гриби.
Ще через 5 хвилин перець, цибулю порей і соєві паростки.
Додати херес, рисовий оцет, соєвий соус, цукор і рисове борошно, розведене у невеликій кількості холодної води.
Тушкувати до готовності, постійно помішуючи.
Зняти з вогню і подати з рисом.
Салаты рецепты: салат белоцерковский рецепт.
Кухонные столы интернет магазин - страви до святкового столу. Стол! Жми.
Рецепты салатов на любой вкус - салат з куркою та грибами. Потрясающе вкусный салат.
Рецепты французская кухня скачать http://recepti.biz.ua
Как приготовить летний салат: новые рецепты салатов с фотографиями.
Крем из сгущенного молокаЭфирные масла, кремы
Кулинарные рецепты от Tramontina: салатики рецепты новинки. Рецепты с малиной.
Рецепт пампушек с фотоКулинарные рецепты
http://recepti.biz.uaПроизводство майонеза. Производство майонеза, масла
Рецепт домашний майонезМультиварка Рецепты Творожен. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter