Свинина по-французьки у фользі
- Свинина (лопатка) 1.2 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сир твердий 300 г
- Майонез 100 г
- Лимон 1 шт.
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
- Олія рослинна
Нарізати м'ясо на порційні шматки.
Трохи відбити.
Укласти на шматок фольги, що на порядок більше шматка м'яса, попередньо трохи забруднивши фольгу олією.
Підняти і пом’яти краї фольги, щоб вийшли бортики. Сік, який буде виділятися із м'яса, нікуди не зникне. Посолити кожен шматочок і поперчити, трохи скропити лимонним соком.
Викласти порційні шматки м'яса у фользі на деко і поставити у розігріту духовку. Зачекати, доки колір м'яса зміниться на більш сірий і виділиться сік.
Нарізати цибулю півкільцями.
Натерти сир на тертці.
Дістати потемніле м'ясо.
Викласти на нього цибулю і відправити на 5-10 хвилин у духовку.
Дістати. Посипати тертим сиром, полити майонезом і допікати до готовності.
Осетинские пироги на заказ - рецепт торта из тыквы. Рецепты Тортов.
ТутПроизводство и поставки варенья и джемов из ягод и фруктов. Рецепты варенья
Рецепты салатов из моркови и свеклыРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Осетинские пироги на заказ: рецепт торта з чорносливом. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Очень вкусные оладьи: оладьи тыквенные. Муляжи тыквы.
Сайты кулинарныеПошаговые иллюстрированные рецепты. Тысячи кулинарных рецептов на
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter