Свинина по-французьки

ДРУГІ СТРАВИ
679 Свинина по-французьки
Фото - Свинина по-французьки
інгредієнти:
  • Свинина 400 г
  • Цибуля порей 100 г
  • Перець болгарський 0.5 шт.
  • Помідор 1 шт.
  • Сир твердий 100 г
  • Кінза (петрушка) 1 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Свинина по-французьки інгредієнти Добре відбити два шматки свинини.

Рясно обсипати сіллю і перцем.

Свинина по-французьки Обсмажити м'ясо на сухій розпеченій сковороді до напівготовності.

фото Свинина по-французьки Цибулю порей і помідор нарізати тонкими кільцями. Перець - напівкільцями.

Свинина по-французьки Свинина Викласти м'ясо у жароміцну форму або на деко. Зверху викласти цибулю порей.

Свинина по-французьки Лук-порей Потім перець.

Свинина по-французьки Перець болгарський Зверху викласти помідор, кінзу (або петрушку), оливки і тонкі пластинки сиру.

Запікати у заздалегідь розігрітій духовці приблизно 7-9 хвилин при температурі 200°С.


ТутПирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Рецепты салаты язык говяжий здесь

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter