Свинина по-французьки
679
інгредієнти:
- Свинина 400 г
- Цибуля порей 100 г
- Перець болгарський 0.5 шт.
- Помідор 1 шт.
- Сир твердий 100 г
- Кінза (петрушка) 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Добре відбити два шматки свинини.
Рясно обсипати сіллю і перцем.
Обсмажити м'ясо на сухій розпеченій сковороді до напівготовності.
Цибулю порей і помідор нарізати тонкими кільцями. Перець - напівкільцями.
Викласти м'ясо у жароміцну форму або на деко. Зверху викласти цибулю порей.
Потім перець.
Зверху викласти помідор, кінзу (або петрушку), оливки і тонкі пластинки сиру.
Запікати у заздалегідь розігрітій духовці приблизно 7-9 хвилин при температурі 200°С.
ТутПирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты салаты язык говяжий здесь
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі