Свинина по-французьки
- Свинина (охолоджена)
- Картопля
- Гриби печериці
- Цибуля ріпчаста
- Часник
- Сіль
- Перець
- Сир ("Пармезан")
- Майонез
- Олія оливкова
- Фольга
Нарізати свинину на шматки товщиною 0,8 см і відбити молотком.
Нарізати цибулю, часник, картоплю очистити і нарізати на шматки товщиною близько 0,4 см.
Печериці нарізати.
Натерти сир.
Фольгу розкласти на деко і зробити бортики (щоб не витік м'ясний сік).
Збризнути оливковою олією.
Покласти шматки м'яса.
На них покласти часточки часнику і кільцями порізану цибулю.
Посипати сіллю, перцем.
Викласти картоплю.
На картоплю викласти гриби (щільніше).
Гриби зверху посипати сиром, щоб не було видно взагалі нічого з-під нього.
Зробити сіточку з майонезу.
Розігріти духовку до 220 градусів і готувати 50-55 хвилин.
http://recepti.biz.ua торт Киевский рецепт
www.recepti.biz.ua рецепты начинок для пиццы
Куриный рулет с курагой рецепт с фотокуриный рулет
Китайская кухня на Бауманской - мясные салаты с ананасом.
Плов рецепт приготовления с фото пошаговоПлов В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Готовим со вкусом - фруктовые десерты рецепты с фото.
Рецепты с малиной - салатики рецепты новинки. Рецепт греческого салата.
Штрудель-яблочный пирог здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter