Свинина по-французьки

ДРУГІ СТРАВИ
699 Свинина по-французьки
Фото - Свинина по-французьки
інгредієнти:
  • Свинина (охолоджена)
  • Картопля
  • Гриби печериці
  • Цибуля ріпчаста
  • Часник
  • Сіль
  • Перець
  • Сир ("Пармезан")
  • Майонез
  • Олія оливкова
  • Фольга

Нарізати свинину на шматки товщиною 0,8 см і відбити молотком. 

Нарізати цибулю, часник, картоплю очистити і нарізати на шматки товщиною близько 0,4 см. 

Печериці нарізати.

Натерти сир. 

Фольгу розкласти на деко і зробити бортики (щоб не витік м'ясний сік).

 

Збризнути оливковою олією.

Покласти шматки м'яса. 

На них покласти часточки часнику і кільцями порізану цибулю. 

Посипати сіллю, перцем. 

Викласти картоплю. 

На картоплю викласти гриби (щільніше).

Гриби зверху посипати сиром, щоб не було видно взагалі нічого з-під нього.

Зробити сіточку з майонезу. 

Розігріти духовку до 220 градусів і готувати 50-55 хвилин.

http://recepti.biz.ua торт Киевский рецепт

www.recepti.biz.ua рецепты начинок для пиццы

Куриный рулет с курагой рецепт с фотокуриный рулет

Китайская кухня на Бауманской - мясные салаты с ананасом.

Плов рецепт приготовления с фото пошаговоПлов В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Готовим со вкусом - фруктовые десерты рецепты с фото.

Рецепты с малиной - салатики рецепты новинки. Рецепт греческого салата.

майонез

Штрудель-яблочный пирог здесь

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter