Свинина по-домашньому
620
інгредієнти:
- Свинина 750 г
- Картопля 8 шт.
- Морква 2 шт.
- Селера
- Томатна паста 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Масло вершкове
- Сіль і перець
- Зелень
- Коріандр (мелений)
- Базилік
- Лавровий лист 2 шт.
Розігріти в каструлі вершкове масло, обсмажити нарізану на невеликі шматочки свинину, посолити і поперчити, додати ріпчасту цибулю нарізану кільцями. Томатну пасту розвести з водою, додати коріандр і базилік, і влити в каструлю. Почистити картоплю, розрізати на великі шматочки і викласти на свинину, приблизно за 30-35 хвилин до кінця готування. Подати до столу під соусом, в якому тушкувалася свинина, прикрасивши зеленню.
Рецепты для пекарни: рецепт салата с каперсами. Рецепты Приготовления.
Продаёте товары в интернете: арахисовое масло рецепт. Арахисовое масло.
Скачать рецепты праздничных блюд recepti.biz.ua
Вкусные рецепты с фото - паска рецепти з фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі