Свинина по-давньокитайськи
- Свинина 400 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Крохмаль 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 4 зуб.
- Томатний соус 2 ст.л.
- Оцет 1 ст.л.
- Цукор 1 ст.л.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Олія рослинна
- Сіль
- Зелень 1 пуч.
Свинину помити, нарізати тонкими скибочками.
Цибулю і часник дрібно нарізати.
Яйця збити, додати крохмаль, сіль і ретельно перемішати. Умочити скибочки свинини у збиті яйця і обсмажити на розігрітій до 160-180 градусів олії.
Потім, виклавши м'ясо, на цій же олії обсмажити підготовлені цибулю і часник.
Додати томатний соус, оцет, цукор, соєвий соус і півсклянки гарячої кип'яченої води. Тушкувати 2 хвилини.
Потім додати обсмажене м'ясо і тушкувати на слабкому вогні до готовності.
На гарнір подати відварений рис, прикрасити зеленню.
Доставка готовой еды на неделю: печеня в горщиках. Нужно быстро очистить печень.
Сборники Клипов (Рок, метал и тд - рецепти до нового року.
Рецепти з фото простЗапеканка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Пицца тесто начинка здесь
Ржаная закваска рецептПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Рецепты С Фото на любой вкус - торты без выпечки рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter