Свинина по-датськи
- Свинина (зі шкіркою) 1.5 кг
- Лист лавровий 4 шт.
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Кмин (зіра, мелені)
Шкірку свинини надсікти гострим ножем у вигляді сітки. Надсікти треба на таку глибину, щоб можна було побачити білий жирок під шкірою.
У чашу налити холодну воду, глибиною десь у 2 см. Свинину укласти у воду шкірою вниз. Водою повинна покриватися тільки шкіра. Залишити на 2 години.
Вийняти із води, натерти з усіх сторін м'ясо сіллю, перцем і кмином. У прорізи шкірки уставити лаврові листочки. Покласти м'ясо на решітку, грати на деко, у деко налити 1,5 склянки води.
Духовку розігріти до 180 градусів і відправити туди м'ясо на середню шину на 1,5 години.
Збільшити температуру духовки до максимуму - 275 градусів. Протягом 10 хвилин шкірка почне здуватися, пузиритися, ставати дуже красивою і апетитною.
Вимкнути духовку, вийняти деко із м'ясом і залишити полежати на 15 хвилин. Скориночка стане за цей час хрусткою.
Нарізати скибочками по ширині шматка. Соус будь-який до м'яса. На гарнір - картопля чи овочі.
Фото рецепты консервации овощей. Приготовление и консервация овощей и фруктов.
www.recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Оладьи из Рыбной Икры карасяПродажа и покупка. Рыбная Икра
Капуста выращивание - приготовление брокколи и цветной капусты. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Рецепты Для Мультиварки: семга запеченная с картофелем в духовке.
Новогодние праздничные блюдановогодние праздничные блюда
ЗдесьРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter