Свинина по-баварськи
- Свинина 700 г
- Цибуля ріпчаста
- Бекон 75 г
- Капуста 500 г
- Айва 4 шт.
- Часник 3 зуб.
- Сіль
- Перець
Цибулю нарізати півкільцями. Бекон підсмажити на сковороді, додати цибулю, підсмажити до прозорості. Покласти шматок свинини і обсмажити з усіх боків до золотистого кольору. Додати півсклянки води (або бульйону) і тушкувати хвилин 15.
Порізати капусту. Викласти свинину у глибоку форму для запікання разом із цибулею, беконом, соком від тушкування, посолити, поперчити, додати айву, часник, капусту.
Накрити кришкою і тушкувати близько години у попередньо розігрітій до 200 градусів духовці. Якщо треба додати води.
Что подарить коллеге на Рождество: рецепты выпечки на рождество.
Кулинарные рецепты от Tramontina - кулинарные рецепты первые блюда. Простые рецепты.
Как испечь дома хлеб на закваске - приготовление пасты в мультиварке. Мультиварка Philips.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter