Свинина по-баварськи

ДРУГІ СТРАВИ
669 Свинина по-баварськи
Фото - Свинина по-баварськи
інгредієнти:
  • Свинина 700 г
  • Цибуля ріпчаста
  • Бекон 75 г
  • Капуста 500 г
  • Айва 4 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Сіль
  • Перець

 

 

 

Свинина по-баварськи інгредієнти Цибулю нарізати півкільцями. Бекон підсмажити на сковороді, додати цибулю, підсмажити до прозорості. Покласти шматок свинини і обсмажити з усіх боків до золотистого кольору. Додати півсклянки води (або бульйону) і тушкувати хвилин 15.

Свинина по-баварськи Порізати капусту. Викласти свинину у глибоку форму для запікання разом із цибулею, беконом, соком від тушкування, посолити, поперчити, додати айву, часник, капусту.

фото Свинина по-баварськи Накрити кришкою і тушкувати близько години у попередньо розігрітій до 200 градусів духовці. Якщо треба додати води.

Свинина по-баварськи Свинина Свинина по-баварськи Цибуля ріпчаста

Что подарить коллеге на Рождество: рецепты выпечки на рождество.

Кулинарные рецепты от Tramontina - кулинарные рецепты первые блюда. Простые рецепты.

Как испечь дома хлеб на закваске - приготовление пасты в мультиварке. Мультиварка Philips.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter