Свинина під журавлино-апельсиновим соусом
- Свинина (телятина, куряче філе) 800 г
- Журавлина (брусниця, смородина) 200 г
- Апельсин 2 шт.
- Мед 4 ст.л.
- Сіль
З апельсинів зняти цедру на дрібній тертці і віджати сік (вийде близько 100 мл). Можна взяти сік з пакетів.
Взяти журавлину, мед і перемолоти в блендері або пропустити через м'ясорубку журавлину, а потім з'єднати з медом.
Якщо ягоди заморожені, розморожувати не треба.
Кількість меду можна збільшити або зменшити на свій смак.
У перемелену журавлину влити апельсиновий сік і перемішати.
Потім додати цедру апельсина і ще раз перемішати.
Порізати м'ясо товщиною близько 1,5 см, зовсім трохи присолити. За бажанням можна присипати будь-якими спеціями.
Половину соусу вилити у форму для запікання.
Щоб соус не витікав, додатково обгорнути фольгою.
Викласти шматочки м'яса на соус.
Залити зверху другою половиною соусу і поставити в духовку при температурі 180 градусів на 40-60 хвилин.
М'ясо виходить дуже соковите, не солодке, красиве.
Лечение в домашних условиях - печеня по домашньому. Доставка готовой еды на неделю.
Торт Киевский рецепт. Кулинарные рецепты торт Киевский.
Рецепты для фуршета с фото - рецепты праздничных блюд с фотографиями.
Кулинарные рецепты от Tramontina - кулинарные рецепты праздничных блюд. Готовим со вкусом.
Осетинские пироги Три Пирога - кулинария пирог с капустой.
История макового торта. Маковый торт-пирог.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter