Свинина під журавлино-апельсиновим соусом

ДРУГІ СТРАВИ
1754 Свинина під журавлино-апельсиновим соусом
Фото - Свинина під журавлино-апельсиновим соусом
інгредієнти:
  • Свинина (телятина, куряче філе) 800 г
  • Журавлина (брусниця, смородина) 200 г
  • Апельсин 2 шт.
  • Мед 4 ст.л.
  • Сіль

Свинина під журавлиним-апельсиновим соусом інгредієнти З апельсинів зняти цедру на дрібній тертці і віджати сік (вийде близько 100 мл). Можна взяти сік з пакетів.

Свинина під журавлиним-апельсиновим соусом Взяти журавлину, мед і перемолоти в блендері або пропустити через м'ясорубку журавлину, а потім з'єднати з медом.

Якщо ягоди заморожені, розморожувати не треба.

Кількість меду можна збільшити або зменшити на свій смак.

фото Свинина під журавлиним-апельсиновим соусом У перемелену журавлину влити апельсиновий сік і перемішати.

Свинина під журавлиним-апельсиновим соусом Свінінa Потім додати цедру апельсина і ще раз перемішати.

Свинина під журавлиним-апельсиновим соусом Журавлина Порізати м'ясо товщиною близько 1,5 см, зовсім трохи присолити. За бажанням можна присипати будь-якими спеціями.

Свинина під журавлиним-апельсиновим соусом Апельсин Половину соусу вилити у форму для запікання.

Щоб соус не витікав, додатково обгорнути фольгою.

Свинина під журавлиним-апельсиновим соусом Мед Викласти шматочки м'яса на соус.

Свинина під журавлиним-апельсиновим соусом Сіль Залити зверху другою половиною соусу і поставити в духовку при температурі 180 градусів на 40-60 хвилин.

Свинина під журавлиним-апельсиновим соусом М'ясо виходить дуже соковите, не солодке, красиве. 

 

 

торт на день народження

Лечение в домашних условиях - печеня по домашньому. Доставка готовой еды на неделю.

Торт Киевский рецепт. Кулинарные рецепты торт Киевский.

Рецепты для фуршета с фото - рецепты праздничных блюд с фотографиями.

Кулинарные рецепты от Tramontina - кулинарные рецепты праздничных блюд. Готовим со вкусом.

Осетинские пироги Три Пирога - кулинария пирог с капустой.

История макового торта. Маковый торт-пирог.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter