Свинина під соусом "Шаркютьєр"

ДРУГІ СТРАВИ
654 Свинина під соусом "Шаркютьєр"
Фото - Свинина під соусом
інгредієнти:
  • Свинина 0.5 кг
  • Морква 3 шт.
  • Цибуля 4 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Баклажан 1 шт.
  • Вино біле сухе 200 мл
  • Бульйон (яловичий або курячий; вода) 200 мл
  • Вершки (домашня сметана) 200 мл
  • Сіль
  • Перець (чорний мелений)
  • Майоран
  • Яблуко 4 шт.
  • Гірчиця 1 ч.л.
  • Оцет яблучний (натуральний, 6%) 100 г

Свинина під соусом Свинину нарізати досить великими шматками і замочити в розчині яблучного оцту. Пропорція оцту з водою 1:1. Залишити м'ясо маринуватися протягом ночі в холодильнику.

Замариноване м'ясо укласти у жароміцну посудину, додати крупно порізані моркву, цибулю, баклажан. Часник укинути в лушпинні. Посипати спеціями і залити бульйоном або водою так, щоб було прикрите тільки до половини. Накрити кришкою і поставити в духовку при 180 градусах на годину.

Свинина під соусом Після того, як рідина майже вся википить і м'ясо трішки підрум'яниться, долити вино і вершки, посолити, і укинути крупно порізані яблука.

фото Свинина під соусом Знову помістити в духовку приблизно на півгодини.

Свинина під соусом Коли все готове, посудину вийняти з духовки і ложкою дістати шматочки м'яса. Також дістати часник (його можна викинути). Частину залишеної підливи з овочами перемелоти заглибним блендером у соус. Можна додати гірчицю, солоні огірки, каперси або ще вершки. Щоб загустіти соус можна додати варені жовтки або ложку картопляного пюре.

Свинина під соусом Подати м'ясо, поливши його соусом.

Банош рецепт с фотоРецепты Мультиварка Пошагово. Авторские рецепты

Рецепты без выпечкиМолоко Рецепты Мультиварка. Авторские рецепты

рождественская выпечка рецепты

Мультиварка Philips - кексы и маффины рецепты с фото. Как приготовить вкусный шашлык.

Рецепты для хлебопечки, вкусно - рецепты выпечка в микроволновой печи.

Вкусные рецепты блюд: приготовление блюд из яиц.

Заварной крем рецепты. Рецепты заварного крема.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter