Свинина під соусом "Шаркютьєр"
- Свинина 0.5 кг
- Морква 3 шт.
- Цибуля 4 шт.
- Часник 3 зуб.
- Баклажан 1 шт.
- Вино біле сухе 200 мл
- Бульйон (яловичий або курячий; вода) 200 мл
- Вершки (домашня сметана) 200 мл
- Сіль
- Перець (чорний мелений)
- Майоран
- Яблуко 4 шт.
- Гірчиця 1 ч.л.
- Оцет яблучний (натуральний, 6%) 100 г
Свинину нарізати досить великими шматками і замочити в розчині яблучного оцту. Пропорція оцту з водою 1:1. Залишити м'ясо маринуватися протягом ночі в холодильнику.
Замариноване м'ясо укласти у жароміцну посудину, додати крупно порізані моркву, цибулю, баклажан. Часник укинути в лушпинні. Посипати спеціями і залити бульйоном або водою так, щоб було прикрите тільки до половини. Накрити кришкою і поставити в духовку при 180 градусах на годину.
Після того, як рідина майже вся википить і м'ясо трішки підрум'яниться, долити вино і вершки, посолити, і укинути крупно порізані яблука.
Знову помістити в духовку приблизно на півгодини.
Коли все готове, посудину вийняти з духовки і ложкою дістати шматочки м'яса. Також дістати часник (його можна викинути). Частину залишеної підливи з овочами перемелоти заглибним блендером у соус. Можна додати гірчицю, солоні огірки, каперси або ще вершки. Щоб загустіти соус можна додати варені жовтки або ложку картопляного пюре.
Подати м'ясо, поливши його соусом.
Банош рецепт с фотоРецепты Мультиварка Пошагово. Авторские рецепты
Рецепты без выпечкиМолоко Рецепты Мультиварка. Авторские рецепты
рождественская выпечка рецепты
Мультиварка Philips - кексы и маффины рецепты с фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - рецепты выпечка в микроволновой печи.
Вкусные рецепты блюд: приготовление блюд из яиц.
Заварной крем рецепты. Рецепты заварного крема.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter