Свинина під соусом із портвейну

ДРУГІ СТРАВИ
660 Свинина під соусом із портвейну
Фото - Свинина під соусом із портвейну
інгредієнти:
  • Свинина 800 г
  • Часник 3 зуб.
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Паприка 5 г
  • Вино біле сухе 120 мл
  • Аніс 5 г
  • Зира (кмин) 5 г
  • Базилік (сушений або свіжий, подрібнений) 1 ч.л.
  • Кава чорна (міцна) 50 мл
  • Цукор-пісок (темний коричневий або жовтий) 50 г
  • Портвейн 110 мл
  • Каштани 800 г

Свинина під соусом з портвейну (Carne de porco com vinho do Porto) інгредієнти Промити і просушити вирізку, порізати кубиками 4х4 см. Посолити, поперчити, посипати меленою (краще крупного помолу) паприкою, рубаним часником і меленим лавровим листом. Лавровий лист можна подрібнити в ступці. Полити білим вином і залишити на 1 годину.

Свинина під соусом з портвейну (Carne de porco com vinho do Porto) На розігрітій оливковій олії обсмажити шматочки м'яса (обтрусити від маринаду) до золотистого кольору, додати насіння анісу і зіри, обсмажити 1 хв на сильному вогні, зменшити вогонь, додати залишений маринад, міцну чорну каву, цукор, базилік, каштани.

фото Свинина під соусом з портвейну (Carne de porco com vinho do Porto) (Каштани можна відварити і подати окремо від м'яса або замінити на гарнір з відвареної картоплі.) Тушкувати під кришкою до готовності. За кілька хвилин до закінчення додати портвейн. Довести до кипіння. Відключити і подати до столу.

Свинина під соусом з портвейну (Carne de porco com vinho do Porto) Свинина

 

Рецепты для мультиварки, вкусно - десерты без выпечки рецепты с фото. Кухонные Принадлежности.

Как приготовить вкусный шашлык - рецепты выпечки на рождество. Кухонные Принадлежности.

Холодные закуски для банкета - холодные закуски из лаваша. Холодные закуски.

современные салаты

Простые рецепты блюд: мастер шеф рецепты. Фирменный магазин Redmond.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter