Свинина під соусом із портвейну
- Свинина 800 г
- Часник 3 зуб.
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Лавровий лист 1 шт.
- Паприка 5 г
- Вино біле сухе 120 мл
- Аніс 5 г
- Зира (кмин) 5 г
- Базилік (сушений або свіжий, подрібнений) 1 ч.л.
- Кава чорна (міцна) 50 мл
- Цукор-пісок (темний коричневий або жовтий) 50 г
- Портвейн 110 мл
- Каштани 800 г
Промити і просушити вирізку, порізати кубиками 4х4 см. Посолити, поперчити, посипати меленою (краще крупного помолу) паприкою, рубаним часником і меленим лавровим листом. Лавровий лист можна подрібнити в ступці. Полити білим вином і залишити на 1 годину.
На розігрітій оливковій олії обсмажити шматочки м'яса (обтрусити від маринаду) до золотистого кольору, додати насіння анісу і зіри, обсмажити 1 хв на сильному вогні, зменшити вогонь, додати залишений маринад, міцну чорну каву, цукор, базилік, каштани.
(Каштани можна відварити і подати окремо від м'яса або замінити на гарнір з відвареної картоплі.) Тушкувати під кришкою до готовності. За кілька хвилин до закінчення додати портвейн. Довести до кипіння. Відключити і подати до столу.
Рецепты для мультиварки, вкусно - десерты без выпечки рецепты с фото. Кухонные Принадлежности.
Как приготовить вкусный шашлык - рецепты выпечки на рождество. Кухонные Принадлежности.
Холодные закуски для банкета - холодные закуски из лаваша. Холодные закуски.
Простые рецепты блюд: мастер шеф рецепты. Фирменный магазин Redmond.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter