Свинина під соусом

ДРУГІ СТРАВИ
598 Свинина під соусом
Фото - Свинина під соусом
інгредієнти:
  • Свинина 600 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Петрушка
  • Базилік 0.5 пуч.
  • Цибуля зелена
  • Горіхи волоські 50 г
  • Вино біле 125 мл
  • Вершки 250 г
  • Крохмаль 1 ст.л.
  • Спагеті 300 г

Філе посолити, поперчити, обсмажити. 

Цибулю подрібнити, зелень нарізати і відкласти трохи для прикраси. 

М'ясо вийняти і загорнути у фольгу. Цибулю спасерувати в жирі. Влити вино, вершки і довести до кипіння. Крохмаль розвести у невеликій кількості води і влити у соус. Додати зелень, подрібнені горіхи, посолити, поперчити, дати постояти 10 хв. 

Відварити макарони. М'ясо нарізати скибочками і подавати із соусом і спагеті. Зверху посипати зеленню.

Американские салаты рецептыАмериканский стаффордширский терьер. Стихи американских поэтов, биографии

Рецепты из редьки. Салат из редьки рецепт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter