Свинина під соусом
598
інгредієнти:
- Свинина 600 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Петрушка
- Базилік 0.5 пуч.
- Цибуля зелена
- Горіхи волоські 50 г
- Вино біле 125 мл
- Вершки 250 г
- Крохмаль 1 ст.л.
- Спагеті 300 г
Філе посолити, поперчити, обсмажити.
Цибулю подрібнити, зелень нарізати і відкласти трохи для прикраси.
М'ясо вийняти і загорнути у фольгу. Цибулю спасерувати в жирі. Влити вино, вершки і довести до кипіння. Крохмаль розвести у невеликій кількості води і влити у соус. Додати зелень, подрібнені горіхи, посолити, поперчити, дати постояти 10 хв.
Відварити макарони. М'ясо нарізати скибочками і подавати із соусом і спагеті. Зверху посипати зеленню.
Американские салаты рецептыАмериканский стаффордширский терьер. Стихи американских поэтов, биографии
Рецепты из редьки. Салат из редьки рецепт.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі