Свинина "під шубкою"
- Свинина (шия) 2 кг
- Помідор 6 шт.
- Сир твердий 250 г
- Майонез 350 мл
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Приправа
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
М'ясо помити і нарізати на порційні шматочки.
Посолити, поперчити і викласти на деко (бажано, щоб шматочки знаходилися поруч один з одним).
Цибулю почистити і нарізати.
Помідори нарізати кружечками.
Сир натерти на крупній тертці.
М'ясо зверху посипати приправою (суміш італійських трав).
Викласти на м'ясо цибулю, на цибулю викласти помідори.
Полити гарно майонезом.
Зверху посипати сиром.
Запікати близько 1 години 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Потрясающе вкусный салат: салат с грибами жареными.
Салат кучками с корейской морковью и перцемМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепт борща украинскогоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Семена почтой, в том числе редкие: рецепты капусты пелюстки. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Новые рецепты тортов с фотоНабор продуктов с рецептами на неделю. Доставка на дом
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter