Свинина під шубкою
- Свинина духова 700 г
- Помідор великий 1 шт.
- Сир 100 г
- Майонез
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець
Свинину нарізати невеликими шматками.
Відбити з двох сторін у пакеті, щоб не летіли шматочки м'яса.
Укласти відбиті, посолені і поперчені шматочки свинини на змащений олією лист.
Цибулю почистити, помити і дрібно нарізати.
Помідор обшпарити гарячою водою, зняти шкірочку і нарізати кубиками.
Змішати нарізаний помідор, цибулю, майонез, трохи посолити і поперчити.
Рівномірно розкласти отриману суміш чайною ложечкою на кожну скибочку м'яса.
Сир потерти на крупній тертці. Посипати зверху сиром кожну скибочку свинини з начинкою.
Поставити деко з м'ясом у розігріту до 180 градусів духовку і запікати близько 20-30 хвилин (до готовності).
Страву слід подавати з гарніром і свіжими овочами: листям салату, огірками, помідорами, солодким перцем.
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарные блоги. Программа Кулинарный блокнот
Кухонные Принадлежности - рождественская выпечка рецепты.
Рецепты Рождество. Постный рецепт Рождество.
Рецепты С Фото на любой вкус: фруктовые десерты рецепты с фото.
Кулинарные рецепты с фотографиямиПрограмма Кулинарный блокнот
Шашлык из куриных сердец на сковородеПицца, суши, шашлыки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter