Свинина під шубкою
- Свинина (м´якоть) 1 кг
- Помідор 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Картопля 3 шт.
- Часник 5 зуб.
- Сир 250 г
- Зелень
- Сіль
- Перець
- Майонез
М'ясо вимити, обсушити і нарізати скиочками. Кожну скибочку відбити із двох сторін, посолити і поперчити.
Картоплю натерти на крупній тертці.
Цибулю порізати кільцями або півкільцями.
Помідори порізати кільцями.
Сир натерти на крупній тертці. Часник порізати тонкими часточками або дрібно.
На змащене олією деко викласти шарами, кожен шар трохи посолити.
Відбиті скибочки м'яса.
Цибуля з часником.
Терта картопля.
На картоплю викласти помідори і змастити помідори майонезом.
Зверху помідори посипати тертим сиром і рубаною зеленню.
Запікати у духовці при температурі 200-220°С 40-50 хвилин.
Салат с жареными грибами и кукурузойКлассические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото
Здесьоладьи как в детском саду
Капуста выращивание: посуда для квашения капусты. Посуда, восторг, грация, авация.
Морепродукты салат рецепт http://recepti.biz.ua
Шоколадная ореховая паста Эко: ореховая паста рецепт.
http://recepti.biz.ua Яблочный штрудель рецепт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter