Свинина під лечо
753
інгредієнти:
- Свинина
- Лечо
- Олія
- Зелень
- Сіль
- Перець
На сковорідку із невеликою кількістю розігрітої олії викласти 300 г свинини шматочками. Смажити на великому вогні, перевертаючи, хвилин 10-12. Вилити 250 г лечо, додати трохи солі і чорного меленого перцю. Тушкувати на малому вогні хвилин 7-10, доки рідини стане менше, посипати зеленню.
Готовим со вкусом - салати з язика з фото.
http://recepti.biz.ua рецепт приготовления плов по узбекски
Кулинарные рецепты с фотографиями из рыбы. Фотографии кулинарных рецептов.
Блюда к праздничному столу рецепты http://recepti.biz.ua
Скороварки для приготовления каши - праздничные первые блюда. Рецепты Приготовления.
Кулинарные рецепты от Tramontina - чанахи рецепт. Горшочки для запекания Чанахи.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі