Свинина під грибним соусом
- Свинина 1 кг
- Масло вершкове 50 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Зелень (кріп, петрушка)
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Гриби (печериці) 300 г
- Крохмаль картопляний 2 ч.л.
- Сметана 2 ст.л.
- Соєвий соус 1 ст.л.
М'ясо нарізати великими шматками і обсмажити в каструлі на сильно розігрітій олії. Додати нарізану півкільцями цибулю та гриби. Продовжити смажити при відкритій кришці, помішуючи. Посолити, поперчити, додати ложку соєвого соусу і все перемішати. Додати сметану і залити 0,5 л води. Закрити каструлю кришкою і поставити на вогонь, до готовності.
Коли м'ясо вже готове, додати соус розведений у холодній воді крохмалем і довести до кипіння.
Готову страву прикрасити зеленню.
Горшочки для запекания Чанахи: суп чанахи рецепт. Рецепты супов и бульонов с фото.
Готовим со вкусом - диетические блюда из говядины рецепты с фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Рецепт Рыбных салатов. Салаты из Рыбных консервов.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рождественские блюда рецепты.
Салат с морепродуктами рецепт с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter