Свинина на цибулевій подушці

ДРУГІ СТРАВИ
664 Свинина на цибулевій подушці
Фото - Свинина на цибулевій подушці
інгредієнти:
  • Шия свиняча 1 шт.
  • Цибуля 3 шт.
  • Часник 4 зуб.
  • Приправи
  • Сир
  • Печериці

Свинина на цибулевої подушці інгредієнти М'ясо замочити як на буженину - закип'ятити і остудити воду, додати солі стільки, щоб сире яйце плавало десь у серединці і не тонуло.

У цю воду покласти цілий шматок свинини.

Окремо у воді закип'ятити запашні трави-приправи до м'яса, пару лаврових листків, гвоздик.

Остудити - долити до м'яса.

Маринувати годин 20-24.

Дістати м'ясо, витерти насухо і обмазати олією.

Зробити ножем дірочки, уставити розрізані вздовж на 4 частини шматочки часнику.

Розігріти духовку до 200-220 градусів, покласти м'ясо на решітку, внизу - піддон для стікання жиру і соку.

Запікати з обох сторін по 25 хвилин.

Нарізати півкільцями цибулю, викласти у ємність для запікання або сковорідку, зверху укласти шматок м'яса.

Свинина на цибулевої подушці Посипати верх сиром і викласти різані грибочки.

Поставити у духовку на 1 годину.

 

Капуста пелюстка рецепт по корейскиВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты

Рецепты бездрожжевого теста для хлебаВкусный быстрый и простой Рецепт бездрожжевого хлеба в хлебопечке

ЗдесьРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

Украинская кухня презентация скачатьИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое