Свинина на цибулевій подушці
- Шия свиняча 1 шт.
- Цибуля 3 шт.
- Часник 4 зуб.
- Приправи
- Сир
- Печериці
М'ясо замочити як на буженину - закип'ятити і остудити воду, додати солі стільки, щоб сире яйце плавало десь у серединці і не тонуло.
У цю воду покласти цілий шматок свинини.
Окремо у воді закип'ятити запашні трави-приправи до м'яса, пару лаврових листків, гвоздик.
Остудити - долити до м'яса.
Маринувати годин 20-24.
Дістати м'ясо, витерти насухо і обмазати олією.
Зробити ножем дірочки, уставити розрізані вздовж на 4 частини шматочки часнику.
Розігріти духовку до 200-220 градусів, покласти м'ясо на решітку, внизу - піддон для стікання жиру і соку.
Запікати з обох сторін по 25 хвилин.
Нарізати півкільцями цибулю, викласти у ємність для запікання або сковорідку, зверху укласти шматок м'яса.
Посипати верх сиром і викласти різані грибочки.
Поставити у духовку на 1 годину.
Капуста пелюстка рецепт по корейскиВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепты бездрожжевого теста для хлебаВкусный быстрый и простой Рецепт бездрожжевого хлеба в хлебопечке
ЗдесьРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Украинская кухня презентация скачатьИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter