Свинина маринована, запечeна у "рукаві"

ДРУГІ СТРАВИ
545 Свинина маринована, запечeна у "рукаві"
Фото - Свинина маринована, запечeна у
інгредієнти:
  • Свинина 1 кг
  • Картопля 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Соєвий соус 50 г
  • Вода (мінеральна) 100 мл
  • Сіль
  • Лимон 0.5 шт.
  • Приправа

Свинина маринована, запечeнная в Заздалегідь замаринувати м'ясо. Свинину нарізати на стейки, дрібно нарізати цибулю, з'єднати м'ясо із цибулею, вичавити півлимона, додати соєвий соус, мінеральну воду, сіль, приправу із трав. Залишити м'ясо на 4 години. Після закінчення зазначеного часу очистити картоплю, крупно нарізати, посолити. У рукав для запікання викласти картоплю, зверху викласти м'ясо і вилити увесь маринад. Защипнути рукав кліпсою, покласти на деко або зручну форму, поставити у духовку на 1 годину при 220 градусах.

Рецепт Бисквита В Мультиварке: салат из моря продуктов. Рецепты салатов на любой вкус.

Закупка рецепты - рецепт закуски рафаэлло.

Рецепт пасхи. Пасха рецепт и фото.

Картошка В Мультиварке Рецепты: рецепт торт наполеон.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter