Свинина маринована
710
інгредієнти:
- Свинина (бекон) 600 г
- Перець чорний (подрібнений)
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Аджика 1 ст.л.
- Чорниця 300 г
- Сіль (морська)
М'ясо очистити від плівок і всього непотрібного.
Зробити кілька надрізів упоперек майже до кінця.
Розмолоти в блендері або іншим шляхом чорницю, змішати з аджикою, соєвим соусом і перцем і обмазати м'ясо (не солити).
Залишити на кілька годин "доходити".
Дрібно нарізати петрушку і кріп, посолити, трохи перцю і намагатися вкласти всередину м'яса.
Перев'язати кулінарним шпагатом і залишити ще на півгодини. А потім в піч при 220 градусах на 30 хвилин.
Після закінчення смаження залишити на 20 хвилин "доходити".
Тутсалати з серцем
ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Лазанья из мацы: арахисовое масло рецепт.
Рецепты с малиной - салатики рецепты новинки. Рецепты для ужина.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі