Свинина маринована
- Свинина 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Зелень свіжа (кріп, петрушка, кінза)
- Сіль, перець
- Приправа (для м´яса)
- Майонез 6 ст.л.
Свинину нарізати шматочками - приблизно 2х2 см. Посолити, поперчити, обсипати приправами.
Цибулю нарізати кільцями або півкільцями. Зелень (кріп, петрушку, кінзу) - подрібнити.
Покласти м'ясо, цибулю і зелень у посудину для маринування.
У цю ж ємність додати майонез (5-6 ст. л.). Маринувати не менше 2 годин, періодично перемішуючи. Можна замаринувати звечора або замаринувати вранці, а готувати на вечерю.
Замариновані шматочки очистити від цибулі, але не викидати.
Спочатку обсмажити м'ясо на гарячій сковороді на олії, щоб утворилася рум'яна скоринка. Коли м'ясо буде майже готове, у сковорідку додати цибулю від маринаду, 2-3 ст. л. майонезу і/або сметани, все перемішати і ще трохи посмажити на невеликому вогні, щоб довести все "до кондиції", і щоб цибуля набула золотистий колір.
Кулинарные рецепты от Tramontina: французские салаты рецепты с фото.
Салат из Курицы с сыром http://recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты пудингов для детей. Домашняя еда в пакетиках.
рецепты салатов из ананасов и сельдерея
Рецепты выпечка в микроволновой печиКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
Рецепты салатов с морепродуктами www.recepti.biz.ua
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter