Свинина маринована

ДРУГІ СТРАВИ
631 Свинина маринована
Фото - Свинина маринована
інгредієнти:
  • Свинина 500 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Зелень свіжа (кріп, петрушка, кінза)
  • Сіль, перець
  • Приправа (для м´яса)
  • Майонез 6 ст.л.

Свинину нарізати шматочками - приблизно 2х2 см. Посолити, поперчити, обсипати приправами.

Цибулю нарізати кільцями або півкільцями. Зелень (кріп, петрушку, кінзу) - подрібнити.

Покласти м'ясо, цибулю і зелень у посудину для маринування.

У цю ж ємність додати майонез (5-6 ст. л.). Маринувати не менше 2 годин, періодично перемішуючи. Можна замаринувати звечора або замаринувати вранці, а готувати на вечерю.

Замариновані шматочки очистити від цибулі, але не викидати.

Спочатку обсмажити м'ясо на гарячій сковороді на олії, щоб утворилася рум'яна скоринка. Коли м'ясо буде майже готове, у сковорідку додати цибулю від маринаду, 2-3 ст. л. майонезу і/або сметани, все перемішати і ще трохи посмажити на невеликому вогні, щоб довести все "до кондиції", і щоб цибуля набула золотистий колір. 

 

Кулинарные рецепты от Tramontina: французские салаты рецепты с фото.

Салат из Курицы с сыром http://recepti.biz.ua

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты пудингов для детей. Домашняя еда в пакетиках.

рецепты салатов из ананасов и сельдерея

Рецепты выпечка в микроволновой печиКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото

Рецепты салатов с морепродуктами www.recepti.biz.ua

www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter