Свинина із яблуком та сливами
601
інгредієнти:
- Свинина (лопатка)
- Цибуля ріпчаста 5 шт.
- Приправа (для свинини) 4 ч.л.
- Сіль (морська)
- Яблуко (Гренні Сміт, макінтош, ранет, Антонівка)
- Слива
М'ясо нарізати на шматочки (10 шт.), цибулю - півкільцями.
М'ясо викласти в один шар на стіл, посолити і посипати приправами.
Укласти шматочки м'яса у тарілку, пересипаючи кожен шар цибулею. Прибрати в холодильник на добу.
Злегка відбити шматки м'яса.
На змащене олією деко викласти мариновану цибулю.
Зверху покласти відбиті шматочки м'яса.
Зверху - яблука без серцевини і сливи без кісточок.
Запікати у духовці на нижній поличці при температурі 180-200°С до готовності.
Рецепты Рождественской выпечки в германииУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
recepti.biz Кулинарные рецепты. Рецепты и советы
recepti.biz.uaмаскарпоне в домашних условиях
Яблочный штрудель в мультиварке поларисяблочный штрудель
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі