Свинина із в'яленою вишнею
- Свинина 1.5 кг
- Вишня (в´ялена) 50 г
- Яблуко 1 шт.
- Суміш перців
- Кориця
- Сіль
М'ясо обмити.
Натерти сіллю, перцем і корицею. Залишити просочуватися на 15-20 хвилин.
Зробити у кожному шматочку надрізи, нашпигувати в'яленою вишнею.
У яблука видалити серцевину, нарізати кружечками.
М'ясо викласти у форму для запікання, згорнувши кільцем у вигляді квітки.
Розкласти яблучні кільця між шматочками м'яса.
Закрити форму фольгою.
Запікати у духовій шафі 1 годину.
Зняти фольгу і поставити у духову шафу ще на 15 хвилин.
Готове м'ясо викласти на тарілку, полити соком, що утворився при запіканні.
Простые рецепты блюд - рецепт кофе гляссе. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Настоящий суп харчо с фото - рецепты приготовления в микроволновке. Рецепт имбирного напитка.
Рецепты морепродукты салаты. Морепродукты салат рецепт.
Торт В Мультиварке Рецепты - торты без выпечки рецепты с фото. Поможем выйти замуж в Германию.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter