Свинина із вершками
- М´ясо (свинина) 400 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Гриби печериці 150 г
- Часник 2 зуб.
- Куркума (мелена) 1 ч.л.
- Зира (мелена)
- Перець червоний гострий (мелений)
- Сіль
- Вершки (33%) 100 г
- Борошно пшеничне
- Перець чорний мелений
Свинину порізати на невеликі шматочки.
Дрібно порізати цибулю, часник.
На розпеченій сковорідці в олії обсмажити цибулю до золотистого кольору.
Додати до цибулі заморожені печериці і обсмажувати хвилин 8 (гриби повинні розморозитися і дати сік) постійно помішуючи.
Додати часник, перемішати. Обсмажити 2 хвилини.
Викласти у цибульно-грибну суміш свинину.
Додати зіру, куркуму, червоний перець, чорний перець і сіль. Обсмажувати хвилин 5.
Влити вершки, закрити кришкою і залишити приблизно хвилин на 30-40. Не забувати помішувати.
Відкрити кришку. Всипати 1 ч. л. борошна і перемішати. Соус повинен загуснути. У крайньому випадку додати ще трохи борошна.
Зняти з вогню і подати з гарніром. Добре підійдуть рис, зелені овочі.
recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепты Закусок - холодные закуски рецепты. Как приготовить летний салат.
Осетинские пироги на заказ: салат с белыми грибами.
recepti.biz Пошаговые рецепты на сайте Кулинарной Академии Dr. Oetker! Конкурсы
Рецепт домашнего майонезаКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter