Свинина із соусом "Карі"
1434
інгредієнти:
- Свинина 500 г
- Приправа (карі) 2 ст.л.
- Масло вершкове 50 г
- Часник 2 зуб.
- Борошно 1 ст.л.
- Сіль
- Олія рослинна
Приправу "Карі" розвести водою, щоб була густа паста.
На сковороду покласти вершкове масло, розтопити, додати дрібно порізаний часник. Тушкувати 5 хвилин. Додати пасту з "Карі" і тушкувати щe 5-7 хвилин.
Свинину порізати на невеликі брусочки, обсмажити з додаванням борошна, залити невеликою кількістю води і тушкувати до м'якості.
Додати до свинини соус "Карі", посолити, тушкувати 8-10 хвилин.
Рецепт суп-гуляш. Рецепты гуляш суп.
Вкусные рецепты для похудения: кулинария блюда из печени.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі