Свинина із сочевицею та грибами
- Свинина 200 г
- Гриби 100 г
- Сочевиця 100 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія рослинна
- Перець болгарський (сушений) 1 ст.л.
- Сметана 1 ст.л.
- Томатна паста 2 ч.л.
- Сіль
- Зелень
Нарізати свинину.
Поставити м'ясо, подрібнену цибулю і гриби обсмажуватися в олії на слабкому вогні. Посолити. Гриби можна використовувати різні.
Сочевицю промити. Засипати у теплу воду, довести до кипіння, кип'ятити до випарення води (хвилин 20 приблизно).
Перемішати сочевицю зі свининою, цибулею і грибами.
Долити трохи води, додати томатну пасту, сметану і сушений болгарський перець. Тушкувати ще хвилин 15.
Посипати зеленню.
Дома в Рождественской Хаве - рождественские выпечки. Выпечка оптом.
Праздничные новогодние салатыКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
www.recepti.biz.ua самые вкусные салаты рецепты
Рецепты быстрой и вкусной диеты: салат з свинячим язиком. Потрясающе вкусный салат.
Праздничные салаты - праздничный салат на новый год. Как приготовить летний салат.
Салатики рецепты новинкиКулинарные рецепты
Ищете диетолога? Худейте дома: диетолог светлана фус сайт.
Рецепты индийской кухниКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Способы приготовления салата мимоза. Рецепт салата мимозы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter