Свинина із рожевим перцем
- Свинина 600 г
- Гриби (печериці, гливи, лисички) 300 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Бульйон м´ясний 400 мл
- Сметана 100 мл
- Часник 1 зуб.
- Перець чорний (горошком) 1 ст.л.
- Соус 1 ст.л.
- Сіль
М'ясо вимити, обсушити і нарізати тонкими смужками. Гриби обтерти вологою серветкою, очистити і, в залежності від розміру, розрізати навпіл або на четвертинки. Ріпчасту цибулю очистити від лушпиння і нашаткувати дрібними кубиками.
Сильно розігріти у сковороді олію і обсмажити м'ясо при безперервному помішуванні. Додати і обсмажити гриби і цибулю. Влити бульйон і довести до кипіння. Влити вершки і херес, додати горошини рожевого перцю і загустити. (Якщо немає згущувача, можна використати 1-2 ст. л. борошна.) Посолити і поперчити. На гарнір приготувати розсипчастий рис.
Простые рецепты - десерты без выпечки рецепты с фото.
Рецепт приготовления блюд из рыбы здесь
Майонез своими руками венчикомПроизводство майонеза. Производство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter