Свинина із рожевим перцем

ДРУГІ СТРАВИ
614 Свинина із рожевим перцем
Фото - Свинина із рожевим перцем
інгредієнти:
  • Свинина 600 г
  • Гриби (печериці, гливи, лисички) 300 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Олія рослинна 2 ст.л.
  • Бульйон м´ясний 400 мл
  • Сметана 100 мл
  • Часник 1 зуб.
  • Перець чорний (горошком) 1 ст.л.
  • Соус 1 ст.л.
  • Сіль

М'ясо вимити, обсушити і нарізати тонкими смужками. Гриби обтерти вологою серветкою, очистити і, в залежності від розміру, розрізати навпіл або на четвертинки. Ріпчасту цибулю очистити від лушпиння і нашаткувати дрібними кубиками. 

Сильно розігріти у сковороді олію і обсмажити м'ясо при безперервному помішуванні. Додати і обсмажити гриби і цибулю. Влити бульйон і довести до кипіння. Влити вершки і херес, додати горошини рожевого перцю і загустити. (Якщо немає згущувача, можна використати 1-2 ст. л. борошна.) Посолити і поперчити. На гарнір приготувати розсипчастий рис.

Простые рецепты - десерты без выпечки рецепты с фото.

рецепт торта киевский

Рецепт приготовления блюд из рыбы здесь

Майонез своими руками венчикомПроизводство майонеза. Производство майонеза, масла