Свинина із рисом, сочевицею та грибами
- Свинина 0.5 кг
- Рис пропарений 1 скл.
- Сочевиця червона 0.5 скл.
- Гриби сушені 0.5 скл.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Помідор 1 шт.
- Барбарис сушений 2 ч.л.
- Сіль
- Спеції (перець, паприка, приправа)
- Гірчиця 1 ч.л.
Свинину порізати на невеликі шматочки, трохи посолити, поперчити, додати гірчицю і пом'яти руками 1-2 хвилини, розтираючи усе разом. Залишити на 2-3 години.
Гриби відварити у невеликій кількості води 30 хвилин.
Казан або посудину із товстими стінками розігріти із невеликою кількістю олії.
Викласти свинину і обсмажити на великому вогні до злегка золотистої скоринки.
Цибулю нарізати, моркву натерти на тертці, барбарис можна порізати, а можна залишити у цілому вигляді.
До обсмаженого м'яса додати цибулю, моркву і барбарис.
Трохи обсмажити овочі разом із м'ясом, доки не стануть злегка м'якими.
Помідор, часник, відварені гриби (бульйон зберегти) нарізати і додати до м'яса.
Додати сіль, перець (суміш різних), паприку, при бажанні сушені трави і приправу (до плову). Усе обсмажити.
У грибний бульйон долити води, щоб загальний обсяг вийшов 500 мл і влити у м'ясо, довести до кипіння.
Засипати рис і червону сочевицю, перемішати і на повільному вогні тушкувати 10-12 хвилин.
Потім зняти з вогню, швидко перемішати і укутати у дуже теплу ковдру (пуховик) на 30 хвилин.
Готовим со вкусом - салаты с перепелиными яйцами рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты с малиной - рецепты новогодних блюд. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Полиэтиленовых кульков тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter