Свинина із рисом, сочевицею та грибами

ДРУГІ СТРАВИ
664 Свинина із рисом, сочевицею та грибами
Фото - Свинина із рисом, сочевицею та грибами
інгредієнти:
  • Свинина 0.5 кг
  • Рис пропарений 1 скл.
  • Сочевиця червона 0.5 скл.
  • Гриби сушені 0.5 скл.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Помідор 1 шт.
  • Барбарис сушений 2 ч.л.
  • Сіль
  • Спеції (перець, паприка, приправа)
  • Гірчиця 1 ч.л.

Свинина з рисом, сочевицею і грибами інгредієнти Свинину порізати на невеликі шматочки, трохи посолити, поперчити, додати гірчицю і пом'яти руками 1-2 хвилини, розтираючи усе разом. Залишити на 2-3 години.

Гриби відварити у невеликій кількості води 30 хвилин.

Казан або посудину із товстими стінками розігріти із невеликою кількістю олії.

Викласти свинину і обсмажити на великому вогні до злегка золотистої скоринки.

Свинина з рисом, сочевицею і грибами Цибулю нарізати, моркву натерти на тертці, барбарис можна порізати, а можна залишити у цілому вигляді.

До обсмаженого м'яса додати цибулю, моркву і барбарис.

Трохи обсмажити овочі разом із м'ясом, доки не стануть злегка м'якими.

фото Свинина з рисом, сочевицею і грибами Помідор, часник, відварені гриби (бульйон зберегти) нарізати і додати до м'яса.

Свинина з рисом, сочевицею і грибами Свинина Додати сіль, перець (суміш різних), паприку, при бажанні сушені трави і приправу (до плову). Усе обсмажити.

У грибний бульйон долити води, щоб загальний обсяг вийшов 500 мл і влити у м'ясо, довести до кипіння.

Свинина з рисом, сочевицею і грибами Рис пропарений Засипати рис і червону сочевицю, перемішати і на повільному вогні тушкувати 10-12 хвилин.

Свинина з рисом, сочевицею і грибами Сочевиця червона Потім зняти з вогню, швидко перемішати і укутати у дуже теплу ковдру (пуховик) на 30 хвилин.


Готовим со вкусом - салаты с перепелиными яйцами рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепты с малиной - рецепты новогодних блюд. Книга Рецептов Для Мультиварки.

Полиэтиленовых кульков тут

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter